Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 7 maart 2017

Snaidero keuken in Manchester

Voor gisteren stond het afleveren gepland van de Snaidero keuken in Manchester (project 709). Na zo`n 12 uur rijden kwam Niklas aan in Manchester, maar helaas was de Bed-and-breakfast die klant had geboekt al gesloten. Ook de telefoon werd niet opgenomen dus zat er niets anders op voor de arme jongen om in de auto te slapen. Het was maar 2 graden boven nul dus voor Niklas een nacht om gauw te vergeten...

Vanmorgen is Niklas naar de woning van de klant gereden. Zoals jullie zien zijn de bouwvakkers nog volop bezig. Na eerst de oprit opgeruimd te hebben kon de keuken gelost worden (gelukkig waren er Poolse bouwvakkers bereid om Niklas te helpen).


In zo`n vroeg stadium van de bouw een keuken zetten is eigenlijk niet zo heel handig. Bouwvakkers lopen elkaar in de weg en dat kost gewoon uren. Daarnaast zie je nu bijvoorbeeld dat er nog geen stroom aanwezig is. De inbouwapparatuur kun je dus niet instellen of testen. Daarnaast kun je niet voorkomen dat bouwvakkers de keuken gebruiken (er lopen immers nog schilders/stucadoors etcetera rond als de keuken al klaar is).

Onlangs had ik bijvoorbeeld een keuken waar een bouwvakker de keuken van een klant ging gebruiken om kwasten o.i.d. schoon te maken. Het rvs werkblad was hiermee dus "vakkundig ontmaagd". Ik kan je vertellen dat de klant hier echt not amused van was.

Hoe dan ook; ik hoop dat Niklas aan het einde van de week deze S100 keuken opgeleverd heeft en weer terug kan rijden naar Nederland.


Dan nog wat anders. Morgen (8 maart 2017) is het weer de jaarlijkse biddag op Arnemuiden. Alle winkels hier op het dorp zijn dan gesloten. M`n Snaidero keukenshowroom dus ook. Vanaf donderdag morgen de 9e is het dus weer "business-as-usual".
Geen opmerkingen:

Een reactie posten