Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 24 oktober 2014

Dim-Sum hapjes uit de stoomoven

Vanmiddag heb ik afgesproken met Gaby in verband met de presentatie volgende week. Volgende week hebben we naast de Mosselparty nog meer gepland, waaronder dus koken met Gaby. Over Gaby had ik overigens al vaker wat op het blog gezet.

We hebben vanmiddag besloten dat we (onder andere) Dim-Sum hapjes gaan maken. Dit zijn kleine hapjes die bestaan uit groente, vlees en rijst. We vonden het wel leuk om dit met de stoomoven klaar te maken.

Voor de "makkelijke kok" is er natuurlijk ook een oplossing. Je koopt deze hapjes gewoon bij de toko kant-en-klaar. Je bewaart ze in de vriezer. Als je zin hebt om de hapjes klaar te maken doe je ze gewoon bevroren in de gaatjespan. Minuut of 5 op 100 graden in de stoomoven en klaar.


Net als vorige keren hebben we ook weer een wijnproeverij gepland bij de Mosselen (wordt verzorgd door Ben). Met de muziek was het even spannend (de mannen van de vorige keer hadden een dubbele boeking), maar op het laatste moment hebben we toch een alternatief gevonden gelukkig. Ook met de presentatie van de nieuwe lijn Neff apparatuur is het nog heel spannend. Ik heb deze apparaten helaas nog steeds niet binnenn...

Hoe dan ook, voor wie het nog niet weet: Vrijdag avond 31 oktober 2014 vanaf 18.30u is het Mosselparty hier in de keukenshowroom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten