Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 8 juli 2014

Snaidero keuken project 600

Vanmorgen zijn Jan en Joop (de monteurs) weer begonnen in Vlissingen bij de keuken van project 600. De vorige woning van klant is verkocht, dus nu wilt de klant het nieuwe huis echt gaan betrekken. Ze hebben daarom gevraagd of Jan en Joop weer terug wilden komen (werkzaamheden waren in eerste instantie op lager pitje gezet door klant).

Naast de keuken hebben Jan en Joop ook de vloeren, wanden en plafonds gedaan (in het hele huis). Echt wel een grote verbouwing (kijk maar `s op de projectpagina). Hoe dan ook, de komende weken (tot de bouwvak) verwachten ze er nog wel bezig te zijn.


De keuken van project 600 is eigenlijk afgeleid van de S13 showroomkeuken (foto hier boven). Als het project klaar is zet ik wel wat foto`s op het blog zodat jullie kunnen zien hoe het is geworden.


Dan nog even iets heel anders. "Vroeger" toen energie nog niet duur was hadden veel mensen in met name Engeland een Aga fornuis. Zo`n fornuis stond dan heel de dag aan en was altijd bedrijfsklaar. Heel leuk natuurlijk, maar dat kost best veel energie. Vandaar dat Aga (het bedrijf bestaat nog steeds) zelf nu ook fornuizen maakt die werken als een normale oven met een aan-en-uit knop.

Hier boven zie je dan zo`n "oud model" Aga fornuis (een 4 oven versie). Deze oven is in gebruik als balie in de voormalige Aga shop in Steppingley.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten