Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 1 juli 2014

Snaidero Skyline 2.0 keuken op Texel

Gisteren ben ik naar Texel geweest om de keuken en badkamer van Iene en Hans in te meten. Het wordt een Skyline 2.0 keuken in hoogglans lak gelakt (Giallo Limone). Eigenlijk gaat het heel erg lijken op de onderstaande foto. Wel wat kleine aanpassingen; de gaskookplaat is natuurlijk vervangen voor een Neff dubbel Flex inductiekookplaat. Voor het eiland was helaas geen plaats, we hebben daarom een wandmeubel bedacht. Op de projectpagina van deze klant kun je de computertekeningen zien van de nieuwe situatie.


Voordat ik weer terug naar huis ben gevlogen vond m`n klant het wel heel leuk om z`n eigen huis vanuit de lucht te bekijken. Dus zo gezegd zo gedaan en hebben we nog even over het nieuwe huis gevlogen.


Het nieuwe huis van klant heb ik even omcirceld op onderstaande foto. Als je straks in de nieuwe keuken staat kijk je zo over de dijk op het water. Wel een heel mooi gezicht hoor. Wel leuk hoor dat Texel, het lijkt toch wel een beetje op onze gemeenschap hier op Arnemuiden. Nog best veel kottervissers en ook nog veel "gelovige" mensen. Alleen kun je ons eiland zonder boot verlaten. Op Texel komt geen trein en heb je ook geen snelweg :).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten