Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 21 mei 2014

Snaidero keukens in Belgie en Nederland

Vanmorgen is monteur Steef begonnen in Bassilly (België) met het monteren van de Snaidero keuken van project 635. Bij deze keuken in België is de keuken volledig greeploos, dus ook de hoge kasten. Om toch de koelkast deur open te kunnen doen is er een witte greeplijst gemonteerd tussen de hoge kast met oven en de hoge kast met koelkast.


Steef was overigens al eerder bij deze klant geweest. Hij heeft toen het leidingwerk voorbereid en het plafond (met geïntegreerde plafondafzuigkap) gemonteerd.


Jan en Joop, (de andere monteurs) zijn nog steeds hier op Arnemuiden bezig bij keuken project 632. Vanmorgen zijn ze heel de morgen in de kruipruimte bezig geweest om leidingwerk te verleggen. Daarnet hebben ze de Snaidero keuken opgehaald zodat ze met de montage van de keuken kunnen beginnen. Hier onder een plaatje van de keuken zoals die er straks uit moet gaan zien bij de klant van project 632.


Binnenkort staat er trouwens opnieuw een keuken op Arnemuiden in de planning om door Jan en Joop gemonteerd te worden; keuken project 638. De keuken van project 638 is nu bij Snaidero in productie, ik verwacht hem dus over een paar weken hier binnen te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten