Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 23 mei 2014

Presentatie nieuwe Snaidero Ola keuken in Moskou

In de Moskou was gisteravond de presentatie van de nieuwe Snaidero Ola 25 keuken. Deze presentatie is georganiseerd door de keukenshowroom van Snaidero in Moskou. Hier onder een foto van de Snaidero showroom aldaar. Deze keukenshowroom wordt gerund door Samir.


De Ola 25 die werd gepresenteerd is een gelimiteerde versie van de Ola 20 (die ook in de Snaidero keukenshowroom in Zeeland opgesteld staat).


Bij deze Ola 25 zijn er bijvoorbeeld nieuwe kleuren mogelijk, die enkel en alleen op deze gelimiteerde Ola versie worden geleverd. Bijvoorbeeld de wit hoogglans versie van deze Ola keuken.


Een paar weken terug heb ik zelf de officiële presentatie van de Ola 25 keuken bijgewoond, die was in Milaan op de EuroCucina. De foto van de Ola 25 keuken presentatie staan op deze pagina.


Zoals je op de foto`s kunt zien heeft Samir echt goed uitgepakt met de presentatie van de nieuwe Ola keuken opstellingen. Echt kosten nog moeite zijn gespaard om van de presentatie een groot succes te maken. Zelfs Edi Snaidero en Paolo Pininfarina zelf waren present.


De presentatie was overigens niet in de keukenshowroom zelf gedaan maar in de superchique Vetoshny gallerie, op loopafstand van het rode plein. Ik denk dat de Moskovieten die tot de klantenkring van Samir behoren heel wat gewend zijn.


In het Vetoshny stonden twee Ola keukens opgesteld waarvan 1 zelfs werkend want daar werd in gekookt door een Italiaanse kok (Mirko Zago).


Voor wie het leuk vindt; hier onder heb ik de video ingesloten van de Ola keuken opstelling hier in de showroom. Is niet zo`n chique locatie als in het Vetoshny natuurlijk, maar als je het bezoek combineert met de Prosciutto avond binnenkort is het toch minstens zo gezellig :).

1 opmerking:

  1. Dit is een zeer mooie - maar ik vrees toch ook onbetaalbare - keuken... Wel een goede inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen