Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 24 oktober 2012

Snaidero Terra showroomkeuken

Gisteren zijn de nieuwe eigenaren van de Snaidero Terra keuken uit de showroom langs geweest. Deze keuken gaat naar Vlaardingen toe, maar klant kwam gisteren nog even buurten en gelijk de nieuwe keuken nog bekijken. Ingrid heeft een paar extra foto`s gemaakt van deze keuken, leek me wel leuk om ze te plaatsen voor deze klant.
De Terra showroomkeuken heeft een hele mooie stenen spoelbak, mooi vlak geïntegreerd in het aanrecht. De randen zijn helemaal vlakgeschuurd zodat geen rand zichtbaar is. Ook het water loopt netjes weg door de afwaterend geschuurde bodem van de spoelbak.
Met deze klant nog even kort gesproken over de nieuwe showroomkeuken die op deze plaats terug komt. Ik ben namelijk nog steeds aan het piekeren over wat ik er nu terug ga plaatsen. Ik dacht eerst aan de Board van Snaidero, maar misschien komt die op een andere plaats beter uit. Even nog een paar nachtjes over slapen dus.
Ook kreeg ik gisteren nog bezoek van een echtpaar uit Maarssen waar ik in 2005 Snaidero project 215 heb geleverd. Ze hadden inmiddels hun woning verkocht en waren bezig met het uitzoeken van een nieuwe woning. Ze hadden de kopersinformatie van een woonhuis meegenomen en vroegen me of ik kon aangeven of er een redelijke keuken in zou passen. Heb wat mogelijke opstellingen doorgenomen met ze. Nu even afwachten nog welke woning het gaat worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten