Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 18 oktober 2012

Jubileum Snaidero Concept Store

Vorig jaar om deze tijd vierden we het 10 jarig jubileum van de Snaidero Concept Store, gelukkig hadden we toen wel beter weer als nu. Foto`s van dit jubileum weekend staan op deze pagina. Dit weekend hebben we hier opnieuw een feestje, maar dan privé. Onze dochter Mirjam wordt 2 jaar!
Vandaag is het hier wel een drukte. Er komen weer keukens binnen voor nieuwe projecten. Gisteren is Snaidero nog rechtstreeks wezen lossen bij m`n klant in Amsterdam, vandaag kwamen ze hier in Arnemuiden voor andere klanten een keuken brengen. Dat rechtstreeks lossen is trouwens niet gebruikelijk, maar de desbetreffende klant in Amsterdam had heel veel haast en daarom is daar bij wijze van uitzondering voor gekozen.
Omdat zo`n chauffeur alleen rijdt op de vrachtwagen is het best wel een gesjouw om alles er uit te krijgen. M`n Amsterdamse klant mopperde er helaas over (omdat de chauffeur het niet alleen binnen kon zetten). Is wat mij betreft dus gelijk de laatste keer dat rechtstreeks bezorgen. Klanten kunnen mijn inziens beter iets langer wachten zodat we de keuken zelf kunnen brengen. Die ene dag maakt op de levensduur van een keuken toch ook niet uit. Stefan is vanmorgen begonnen met het updaten van mijn Neff apparaten website. Er zijn best een aantal Neff apparaten toegevoegd en qua inkoopsprijs veranderd, de Neff apparaten site is nu dus niet 100% actueel. Zodra Stefan klaar is zijn we tot medio Maart 2013 er weer van af (dan komen er weer nieuwe Neff apparaten bij).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten