Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 5 oktober 2012

Italiaans design van Pininfarina

Vandaag heb ik een Ola 20 voorstel gemaakt voor een klant uit Hilversum. Was al een paar dagen bezig om `m in het nieuwe tekenpakket in te voeren maar helaas lukte dat nog niet erg. Heb hem dus opnieuw gemaakt in het oude tekenpakket (Windesign).
Het is een Ola 20 in een hoekopstelling geworden met een "holle" hoekkast. Ik heb de tekening maar in vogelvlucht gemaakt omdat je anders toch de hele keuken er niet op krijgt. Kreeg nog een paar klanten tussendoor, maar ben daarna alsnog weer in het nieuwe tekenpakket aan de slag gegaan. Ik heb inmiddels m`n eerste Ola er in, eigenlijk wel goed gelukt al heb ik wel m`n eerste verbeterpuntjes doorgegeven aan de software leverancier. Ook is het best veel werk om elk kastje te vertalen van Italiaans naar Nederlands (had ik maar een vak moeten leren). Hieronder de Ola 20 in het nieuwe tekenpakket. De tekeningen komen er iets verfijnder uit heb ik het idee. Ook klopt het qua catalogus beter. Zo heb inmiddels de tekeninformatie van de nieuwe Snaidero Board al in het systeem zitten terwijl bij Windesign de Way nog niet eens was ingevoerd. Al met al bevalt het wel goed (al is het maken van een keukenplan meer werk als in Windesign, met name door het vertalen en zo). Hieronder de Ola 20 in het nieuwe tekenprogramma getekend (dit is dus echt een computertekening en geen foto).
Aan het eind van de middag kwam m`n Italiaanse afspraak voor de Pininfarina badkamers. De Pininfarina badkamerlijn is nog wat uitgebreid en daarom kreeg ik de nieuwe documentatie met de bijbehorende uitleg. Hij had z`n vrouw ook meegenomen, ze maken er een Zeeuws weekend van (ze hebben een hotel in Veere geboekt en gaan hier nog van alles bekijken).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten