Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 6 april 2012

Eilandafzuigkap op recirculatie

Bij eilandkeukens verkoop ik natuurlijk vaak de plafondafzuiging. Het komt echter ook wel eens voor dat een kanaal naar buiten lastig te realiseren is. Voor die situatie heb ik nu de nieuwe recirculatie eilandafzuigkap "Spring". Bij deze eilandafzuigkap wordt de gefilterde lucht als het ware "uitgewassen". Dit "wassen" van de lucht wordt op 2 manieren gedaan. Bij de rvs versie van de "Spring" is dat een normaal recirculatiesysteem (koolstoffilters). Bij de zwarte en witte versie van de "Spring" gaat het wassen van de lucht door middel van gecontroleerde bipolaire ionisatie, atmosferische ionen die de onaangename geuren afbreken.


Bij deze unieke afzuigkap wordt de lucht die door het apparaat heen gaat dus gereinigd door een bipolair electrisch veld. Een heel groot voordeel van dit afzuigsysteem is dat er geen afvoerkanaal naar buiten meer nodig is. `s Winters wordt er daarnaast geen warme lucht meer naar buiten geblazen zoals met een normale afzuigkap (andersom geldt dat `s zomers voor evt. gekoelde lucht van de airco). Het is dus ook nog eens beter voor uw portemonnee en uiteraard het milieu.


De "Spring" eilandafzuigkap is er in de kleuren roestvrijstaal, wit en zwart. Meer informatie vindt u terug op deze pagina.