Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 12 april 2024

Snaidero keuken in Delft klaar (project 1089)

Gisteren is de Snaidero keuken van project 1089 opgeleverd. Zoals jullie zien heeft de klant in "mijn" Snaidero keuken Gaggenau 400 serie apparaten gemonteerd.

Deze apparaten zijn in rvs uitgevoerd, dit past natuurlijk goed bij het rvs van "mijn" Snaidero concept. Als je het zo frontaal ziet op onderstaande foto ziet het er heel strak uit ❤.
Gaggenau 400 serie is wat meer uitgesproken qua design. De deuren zijn greeploos en komen ook wat meer naar buiten ten opzichte van de keukendeuren.

In mijn G10 keuken zie je dat ik juist Gaggenau 200 serie apparaten heb ingebouwd (onderstaande foto). Deze zijn qua fronten meer gelijk met de keuken. Je hebt dan echter wel grepen nodig voor de opening.

Dan nog wat anders. Gisteren had ik mijn vriend (maar ook klant) John op bezoek vanuit Zuid Afrika (Snaidero project 653 was dat). Was nog even met hem om oesters geweest bij de klant van project 825.

Op woensdag middag is mijn showroom gesloten, vandaar dat ik ook nog even met John kon vliegen (John is zelf ook privé vlieger).
Geen opmerkingen:

Een reactie posten