Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 14 september 2023

Snaidero keuken in Amsterdam (project 1123)

Daarnet is de Snaidero keuken van project 1123 op transport gegaan naar Amsterdam. Het is een Snaidero S11 keuken zoals ik laatst ook heb geleverd in Terheijden, alleen dan wat kleiner. Jan Levien hoopt `m volgende week te gaan monteren.

De klant van project 1123 is broer van de klant van project 1107 (een Snaidero keuken in Hilversum). Die keuken van project 1107 is al wel binnen maar ik kan `m nog niet plaatsen (de aannemer is nog hard aan het werk daar).























Omdat de keuken van project 1123 niet al te groot is kon de chauffeur wat meerdere zendingen mee nemen. Zo kon bijvoorbeeld ook het Snaidero Vision televisiemeubel voor de klant van Snaidero keuken project 1049 mee op transport. Ook dit hoopt Jan Levien zeer binnenkort te gaan bezorgen. Voor wie `t nog niet gezien heeft; hier onder de video van de prachtige Snaidero keuken in Nieuw Vennep.



Tenslotte. Er gaan natuurlijk niet alleen Snaidero keukens op transport naar klanten. Ik ben ook in blijde verwachting 😃 van de vervoerder van Snaidero weer vandaag. De Snaidero keukens van project 1094, 1119 en 1121 worden gelost zometeen hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten