Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 21 september 2023

Montage Snaidero keuken in Avenhorn (project 1119)

Zoals ik gisteren al schreef, de Snaidero keuken in Avenhorn wordt op dit moment gemonteerd (project 1119).

De monteurs zijn begonnen met de hoge kasten. Zoals jullie kunnen zien heeft de klant voor bovenop de hoge kasten ook opzetkasten op maat bij mij besteld.

Ook hebben ze gekozen voor mijn LED pretpakket.

Ik heb zelf dat pretpakket samengesteld trouwens voor een situatie waar ik van denk dat veel van mijn klanten er blij mee zijn. Jan Levien de monteur is echter van het "pimpen", dus hij past dit ook wel eens aan in overleg met klant (is dan wel meerwerk uiteraard).

Ik doe bijvoorbeeld 1 sensorschakelaar in het pretpakket zodat je LED verlichting in 1 kast (vaak vouwdeurkast) kan inbouwen waarbij de verlichting aan gaat als je de deur open doet. Mocht de klant dit bij meer kasten willen dan is er uiteraard een extra schakelaartje nodig.

In mijn pretpakket zit ook geen dimmer. Dit omdat ik vind dat de standaard verlichting prima is en niet gedimd hoeft te worden. Maar zoveel mensen, zoveel wensen. Dus Jan Levien kán het wel.

Datzelfde geldt voor kleuren licht. Ik heb warm LED licht. Maar sommige mensen houden weer van "ieselijk wit".

Tenslotte. Zelf heb ik ook nog wat gedaan 😃. De Snaidero keukens van project 1094 en project 1121 en heb ik op transport gezet. De ene Snaidero keuken is bezorgd in Lopik en de andere in den Haag.Geen opmerkingen:

Een reactie posten