Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 5 augustus 2022

Snaidero keukens gelost

Deze week zijn er in verband met bouwvak geen keukens geplaatst bij klanten. De monteurs zijn nu vrij. Zowel BSH (Bosch/Siemens/Neff) als Snaidero zou nog lossen deze week. Vandaar dat ik een week minder vakantie heb genomen. De grap was natuurlijk dat de beloofde ovens deze week niet kwamen (😒). De vervoerder van Snaidero kwam gelukkig wel volgens afspraak.

Zo is de Vision "bibliotheek" bezorgd voor de klant van project 1049. Deze klant heeft eerst een Snaidero Vision keuken bij me gekocht maar heeft achteraf nog de bibliotheek bij besteld. De grote open kast met schuine deuren in model Vision noemt Snaidero bibliotheek, maar het is natuurlijk geen echte boekenkast 😁.

De Bibliotheek gebruik je meer als "show-kast" zeg maar. Natuurlijk mag je er ook je kookboeken showen, maar ik vind de kast zelf hier eigenlijk veel te mooi voor.
De Vision bibliotheek is gelijk bezorgd bij de klant in Nieuw Vennep. Ook hebben we de Snaidero Ola keuken bezorgd van project 1031 in Sint Philipsland (Zeeland). Dit is een hoogglans witte Ola, dus weer `s wat anders als Grigio Cemento wat ik meestal verkoop voor zo`n Ola keuken.
Tenslotte. In verband met bouwvak is de showroom gesloten tot dv. 30 augustus as. Houd hier alstublieft rekening mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten