Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 13 mei 2022

Snaidero keukens geplaatst

Vanmorgen is monteur Jan Levien in Uithuizermeeden begonnen met de montage van de Snaidero keuken van project 1026. Dit is de vorige S14 showroomkeuken in Coal Oak.Op de plaats van die Coal Oak keuken in de showroom staat nu mijn nieuwe Snaidero Ola keuken in hoogglans wit. Deze keuken is ook door Jan Levien gemonteerd.

Jan Levien is vorige week ook in België begonnen met de montage van de keuken van project 1045 (zie onderstaande foto). Helaas is hij daar nog niet helemaal klaar. Hij moet volgende week nog even terug om deze Snaidero keuken af te maken.

Het is wat meer werk in België omdat de klant ook een bijkeuken bij me gekocht heeft. Dus Snaidero kasten in de bijkeuken inclusief opzetkasten er boven. In deze kasten is ook de wasmachine en zo uit het zicht weg gewerkt. Op de foto`s van deze keuken in België ziet het er mat wit uit. Dat komt omdat de beschermfolie nog op de kasten zit.

De Snaidero keuken zelf van project 1045 lijkt op mijn keuken thuis. Dus een S10 keuken opstelling met de Falmec Light eilandafzuigkap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten