Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 22 november 2019

Snaidero keuken in Rotterdam (project 876)

De afgelopen week hebben de monteurs Jan en Joop een Snaidero keuken voor me geplaatst een appartement in Rotterdam; project 876. Deze keer een rvs keuken met een halfhoge kast aan/op het eiland. Een beetje lastig uitleggen, maar de foto hier onder maakt het denk ik wel duidelijk.


Tegen een pilaar hebben we een halfhoge kast geplaatst met daarin de Neff FullSteam oven en koelkast. Het eiland van de S100 keuken hebben we er als het ware omheen gebouwd.


De S100 hier in de showroom heeft 2 ladekasten van 90cm aan de "kamerkant". Bij deze keuken in Rotterdam hebben we er nog een extra 90cm ladenkast aan "vast kunnen plakken". De klant heeft nu dus een heel groot eiland. Een hoge kastenwand was hierdoor niet meer persé nodig.


Omdat in het appartement van klant geen afvoer naar buiten mogelijk was heeft deze klant ook voor een Spring afzuigkap gekozen. Deze afzuigkap werkt met Bipolaire Ionisatie en zuivert de luchtjes in de keuken niet alleen van geur maar ook van virussen, pollen, schimmels etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten