Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 26 juli 2019

Eindelijk: Lea

Gisteren (25 juli) was het dan zover! Niet alleen een warmterecord gebroken maar ook is onze dochter Lea is geboren om 9 minuten over 1 `s middags (hier in het ziekenhuis in Goes). Een heel klein poppetje, ze woog maar 2690 gram bij de geboorte. Maar alles zit er op en er aan. Ze is gezond en we zijn er echt heel blij mee. Moeder en kind doen het allebei heel goed.


Eind van de middag waren we allemaal weer thuis hier in Arnemuiden. En dan kwam toch de Neff FullSteam stoomoven weer heel erg van pas. De babyflesjes moet je immers uitkoken en dat is best wel een gedoe. Dit doe je dus gewoon in de stoomoven. De stoom is 100 graden dus voor uitkoken prima. Qua tijd heb ik gewoon 20 minuten aangehouden maar voor de spenen houd je wat korter aan (zo`n 10 minuten of zo). Je kunt de stoomoven tussendoor even opendoen hoor (wel even op pauze drukken).

Je kunt ook nog eens een heleboel flesjes tegelijk uitkoken in de stoomoven. Handig!Nog iets anders wat wel handig is op dit moment; de bouwvak. Tot en met dv. 19 augustus as. heb ik vakantie dus heel relaxed genieten zo met Lea.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten