Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 22 juli 2019

Snaidero keuken in Zeeland, project 809

Enige poosje terug hebben de monteurs Jan en Joop de keuken van Snaidero project 809 gemonteerd hier in Arnemuiden. Een S10 keuken die iets is vergroot.

De klant had de keuken twee jaar terug al bij me gekocht omdat ze een nieuw huis gingen bouwen. De bouw van zo`n woning duurt best wel lang, maar gelukkig was het nu eindelijk zo ver. In de video (hier onder ingesloten) maak ik hier een wat onhandige opmerking over. Maar het viel me op dat de keuken nog vrijwel exact hetzelfde is als wat ik nu ook veel verkoop. Sterker nog, ik heb vrijwel de identieke keuken bij mij thuis staan (enkele maanden terug geplaatst).

Het enige wat ik nu vaak anders doe is de afzuigkap. Twee jaar terug verkocht ik meestal een afzuigkap geïntegreerd in het plafond. Op dit moment is dat juist meestal een afzuigkap met bipolaire ionisatie (zonder gat naar buiten).

Hoe dan ook, nu het mosselseizoen hier in Zeeland weer is begonnen leek het me wel leuk om bij deze klant mossels te gaan eten. Ze hebben uiteraard een Neff FullSteam oven, dus zo gezegd zo gedaan.Inmiddels is het hier nu bouwvak / zomervakantie, dus ik wil ik de komende tijd even wat rustig aan doen met het maken van video`s bij klanten thuis.

We hopen trouwens binnenkort gezinsuitbreiding te krijgen hier in Arnemuiden, dus ook wat dat betreft is het wel even praktisch dat het vakantietijd is. De vakantie is begonnen op 21 juli jl. en loopt door tot en met dv. 19 augustus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten