Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 23 juli 2018

Bouwvak 2018 - Snaidero keukenshowroom

Inmiddels is de vakantie echt begonnen. Ik ben net als vorig jaar weer met het vliegtuig op reis gegaan naar Azië.


Het is hier natuurlijk lekker warm, maar het is nu wel regenseizoen. Al is die regen natuurlijk niet zo heel vervelend. Het is gewoon warm water net alsof je onder de douche staat. Je kleren worden wel nat maar zijn dan weer snel droog door de warmte.

Maar het ruwe weer is qua vliegen soms wat minder. Bijvoorbeeld als je zo`n 45 minuten moet "holden" omdat het vliegtuig niet kan landen door het weer. Moest de buurvrouw naast me nog overgeven ook.


Ik zit hier nogal in het binnenland. De mensen hier zijn dus niet zo gewend aan witte mensen. Ze kijken je echt na. Kindertjes willen ook op de foto als "bewijs". Hahaha.

Qua keukens hebben de mensen ook heel wat anders als wij in Nederland gewend zijn. Het is meer elke dag barbequen en dan is het ook niet echt zoals wij dat doen hier. Rond een uur of 6 `s avonds zie je overal grote rookwolken als de mensen de boel opstoken voor het avondeten. Volgens mij gebruiken ze veel nat hout.


De Snaidero keukenshowroom is dus nu even dicht voor de komende weken; dv. zaterdag 18 augustus as. is de vakantie weer voorbij en business-as-usual!

Ondertussen is m`n digitale keukenshowroom op YouTube natuurlijk wel gewoon open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten