Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 12 december 2017

Laatste loodjes voor de kerstvakantie

De monteurs Jan en Joop zijn inmiddels aan de afrondende fase bezig bij Snaidero keuken project 768 in Delft. Omdat ze dit project turn-key doen zijn ze natuurlijk veel langer bezig als bij de montage van een gewone keuken. Met andere woorden; ze doen ook de rest van de verbouwing voor de klant (tegelwerk/stucadoorswerk etcetera).

Jan Levien, één van de andere monteurs, is gisteren begonnen met de montage van een keuken in Den Haag. Deze Snaidero keuken heb ik vorige week bij de klant bezorgd.


Ditzelfde geldt voor de Snaidero keuken van project 778 in Streefkerk. Deze keuken wordt gemonteerd door monteur Niklas. Helaas was voor deze klant de koel-/vriescombinatie manco geleverd door Neff. Echt heel vervelend. Omdat de economie zo hard aantrekt komt het steeds vaker voor dat fabrieken apparaten niet uit kunnen leveren. Neff gaat binnenkort zelf naar de klant toe om de koel-/vriescombinatie bij de klant te monteren.


Ook deze week wil ik nog een keuken uitleveren. Dat is Snaidero keuken project 791 in Dokkum (Friesland). Daarna hoop ik zelf op vakantie te gaan. Vanaf zondag 17 december as. tot en met maandag 1 januari as. is de showroom dus gesloten in verband met kerstvakantie.

Tenslotte nog een video van een keuken die ik onlangs heb opgeleverd. Dit is Snaidero keuken project 760 in Arnemuiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten