Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 7 december 2017

Snaidero keuken in Alu Town

Enkele weken terug heeft Niklas in Bergen op Zoom een Snaidero keuken in Alu Town gemonteerd (project 783). De keuken an-sich is al lang klaar natuurlijk, maar ik ben nog niet bij de klant op bezoek geweest voor de oplevering. Nu is het voor mij ook niet te doen om élke klant te bezoeken die een Snaidero keuken bij me heeft gekocht.


De klant van project 783 heeft een drukke baan in het buitenland, vandaar dat het nog niet gelukt is om een afspraak in te plannen. Ik verwacht na de jaarwisseling wel een afspraak met deze mensen te kunnen maken. Ik hoop dan gelijk wat mooie foto`s te kunnen maken. Voorlopig zullen jullie het dus met bovenstaande telefoonfoto moeten doen...

Op de foto kunnen jullie zien dat de klant gekozen heeft voor een Corian werkblad. De Neff inductiekookplaat is hier naadloos in geïntegreerd. De kookplaat zit dus vlak ingekit in het corian werkblad.

Gisteren hadden we een beetje paniek in de tent hier. De vervoerder van Snaidero kwam met z`n vrachtwagen om keukens te lossen. Heel vervelend, maar de vrachtwagen ging net stuk hier op het kruispunt voor de showroom. Er zat een kar achter de vrachtwagen, dus ook m`n keukens konden er niet uit.


Het was al avond geworden voordat de servicemonteur van Scania langs kwam om de vrachtwagen te maken. De keukens zijn dus vanmorgen door Robbert gelost.

Tenslotte nog een video. Deze keer niet eentje die ik voor m`n klanten maak maar juist andersom! Dat is leuk hé! Ik kreeg deze video van een klant die heel bij is met zijn Neff FullSteam ovens. Heel erg bedankt hoor!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten