Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 27 februari 2017

Snaidero keuken in den Haag

Op dit moment is monteur Niklas aan het werk in Amsterdam met de Snaidero keuken van project 746. Hij is hier gisteren begonnen, dus er is nog niet zo heel veel te zien.

Daarom vandaag foto`s van een keuken die Niklas een paar weken terug geplaatst heeft; Snaidero keuken project 742 in Den Haag.


Deze keuken is in Bianco Luce hoogglans lak gespoten, dit is een kleur die niet echt strak wit is maar net even van het witte af. De klant heeft dit ton-sur-ton gecombineerd met een wit werkblad in composiet.

Omdat de klant vrijwel geen koffie drinkt is er deze keer niet gekozen voor een inbouw koffiemachine maar juist voor een extra oven. Is op zich ook wel wat voor te zeggen hé. Stel nou voor dat je rijst aan het stomen bent in de Neff FullSteam oven, dan kun je niet tegelijkertijd je kip grillen omdat je oven dan immers in gebruik is. Een extra oven kan dan toch wel handig zijn.


Deze klant heeft ook gekozen voor een extra wand met hoge kasten. Deze is echter ondiep en heeft in het midden nog een extra aanrecht. Dit werkblad is bedoeld om losse keukenapparaten op te bergen. Het werkblad van het eiland blijft daardoor meer opgeruimd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten