Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 4 augustus 2015

Showroomkeuken S15 vervangen

Vanmorgen zijn Robbert en Niklas begonnen met het demonteren van de S15 showroomkeuken die binnenkort naar Italië gaat (keuken project 607). De S15 keuken wordt gedemonteerd en opnieuw ingepakt. De vorige S15 keuken was Bianco Luce mat lak, ik heb besloten weer Bianco Luce hoogglans terug te gaan plaatsen. In de nieuwe S15 keuken wil ik naast de koffiemachine/servieswarmer zowel een Neff FullSteam als VarioSteam oven in laten bouwen. Het lijkt me wel leuk om zo`n complete apparatenset in een hoge kastenwand te hebben.


En zoals jullie kunnen zien, de nieuwe S100 keukenopstelling is inmiddels klaar. Omdat ik nu de FullSteam oven en koffiemachine/servieswarmer strak naast elkaar heb gepland houd ik nu 3 doorlopende deuren over. De keuken is nu wel heel strak geworden. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.


Na de vakantie hoop ik de nieuwe S100 keuken op video te zetten, voorlopig zullen jullie het dus met de "oude" video van de S100 showroomkeuken moeten doen van een paar weken terug :). Voor alle duidelijkheid; beide oplossingen zijn nog leverbaar. Dus mét en zonder hoge drukstoomoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten