Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 9 juli 2011

Itho afzuigkappen divisie overgenomen door het Belgische Novy

Het oer-hollandse merk Itho afzuigkappen uit Schiedam is vanaf 1 juli jl. overgenomen. Ging Itho onlangs nog samen met Daalderop (fabrikant voor close-in boilers etc), nu is de afdeling keukenventilatie van het merk overgenomen door de Belgische afzuigkappen fabrikant Novy.

Novy maakte voorheen al afzuigkappen voor Itho trouwens, in de toekomst blijven ze de afzuigkappen in Nederland onder de Itho merknaam verkopen.

Hieronder een tekstje overgenomen van de brief die ik daarnet kreeg:

In Europa is Novy een actieve speler op de Belgische, Franse, Spaanse en Duitse keukenmarkt. Novy staat bekend als innoverend merk in keukenapparatuur met een specifieke focus op stille, hoogwaardige afzuigkappen en maakt het verschil dankzij een unieke combinatie van kwaliteit, design, techniek en klantenservice. Itho KeukenComfort is door de keukenvakhandel erkend als specialist in keukenventilatie voor de Nederlandse keukenmarkt. Itho keukenComfort en Novy werken al 4 decennia succesvol samen in productontwikkeling en productie van afzuigkappen. Specifieke kenmerken zoals randafzuiging en de geluiddemper zijn inmiddels breed gedragen door de Nederlandse keukenvakhandel.

Update 11 juli:

Op verzoek van Novy hier een link met hun persbericht over de overname.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten