Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 12 juli 2011

10 jarig bestaan Snaidero Concept Store

In 2001 ben ik in Arnemuiden begonnen met mijn in Italiaanse design keukens gespecialiseerde bedrijf. Het is nu 10 jaar verder en gelukkig weten veel klanten in binnen en buitenland mijn bedrijf te vinden. De afgelopen tien jaar is er best wel wat veranderd in het bedrijf. Zo is het design van de opgestelde showroom keukens nu wat meer uitgesproken Italiaans. In de loop der jaren is er best veel verbouwd en aangepast, pas bekeek ik de foto`s nog van het begin. Je kent het dan echt niet terug.

Ook het exterieur van de Snaidero Concept Store is aangepast zodat het meer past bij de opgestelde showroomkeukens. Het exterieur heeft trouwens veel voeten in de aarde gehad omdat de Gemeente Middelburg `t niet zo kon vinden in de ideeën hoe het er uit zou moeten zien. Helaas is het nu een soort compromis geworden, eigenlijk was het de bedoeling dat de bovenwoning ook meegenomen werd in de huisstijl van de Snaidero Concept Store.


Ook met het product is er wel het een en ander veranderd. Bij de start was ik bijvoorbeeld Imperial Vetroline dealer. Imperial vulde dus toen bijna alle showroomkeukens hier in met apparatuur. Affijn, dit merk is opgegaan in Míele en ineens had ik geen "apart/eigenzinnig" apparaatmerk meer. Dit heb ik toen opgevangen met het eveneens Duitse merk Neff, achteraf gezien nog niet eens zo`n ramp. Míele ben ik natuurlijk wel blijven verkopen, maar Neff is toch wel heel erg leuk met zaken als de TwistPad, Hide&Slide, NeffLight enzovoorts.

In 2003 kwam de 10 jaar garantie op de keukenkasten, dat was natuurlijk wel een leuke opsteker. Ook Neff bleef niet achter en gaf bij Neff Select Dealers (waaronder ik dus) een Goldcard bij aanschaf van een set Neff apparaten. Goldcard bleek toch iets te gortig (garantie was service binnen 48 uur en dat was niet altijd haalbaar), dus dit werd vervangen door de Flexcard (nog steeds erg handig).

In het begin deed ik ook wat meer in haarden en tegels. Niet dat ik dat nu niet meer doe, maar met de keukens is het zo druk dat ik wat minder showroomruimte ben gaan invullen voor haarden en vloertegels.

Al met al vond ik `t leuk om ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan ook samen met mijn leveranciers een leuke actie te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten