Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 30 april 2014

Gashaard als room divider

Naast m`n Snaidero keukens verkoop ik ook regelmatig een Helex gashaard mee. Gewoon gezellig zo`n vuurtje in de keuken, maakt het ook behaaglijk warm (vooral als in voor of najaar de cv uit staat). Nieuw is de Helex room divider, deze gashaard gebruik je dus als afscheiding tussen twee ruimtes.


Bijvoorbeeld tussen je keuken en de woonkamer. Je kunt door de gashaard heen kijken en dat maakt het toch wel een speelse afscheiding. Een andere mogelijkheid is trouwens de tunnelhaard. Bij Snaidero keuken project 582 in den Haag heb ik zo`n Helex tunnelhaard als room divider gebruikt.


Naast de room divider heeft Helex nog meer nieuws. Er is een nieuwe afstandsbediening en regelkast gekomen, deze heet I-Mode. I-Mode houdt in dat het vuur modulerend/levend is geworden, het verandert dus uit zichzelf van hoog naar laag en weer terug. Hierdoor is het voor natuurlijk echter, maar ook zuiniger. Voor bestaande I-frame haarden kan Helex die aanpassing trouwens ook achteraf nog doen. Ook voor de showroom wil ik dat van de zomer nog laten uitvoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten