Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 18 april 2014

Snaidero Ola 20 keuken in Barendrecht

Vorige week heeft Steef de Snaidero Ola 20 keuken van project 623 geplaatst in Barendrecht. Deze Ola 20 is gespoten in de kleur Grigio Cemento Micalak (dezelfde kleur dus als bijvoorbeeld de Ola 20 van project 614 in Lichtenvoorde). Bij de Ola keukens van zowel project 614 als 623 zie je dat ik het Grigio Cemento gecombineerd heb met een wit werkblad. Bij de Ola 20 keuken van project 622 heb ik juist gebrand zwart graniet gebruikt, de keuken ziet er dan wat behoudender uit.


Omdat de klant van project 623 het werkblad uit 1 stuk wilde hebben is gekozen voor Corian. Het Corian werkblad is in drie delen geleverd, maar op locatie naadloos verlijmd. Je kunt de naad echt niet meer terugvinden (klant heeft echt wel goed gezocht naar de naad). Corian is trouwens iets anders als composiet (wat je niet onzichtbaar kunt verlijmen). Op het blog van klant zelf kun je het nalezen (leuk!).


Vanmiddag gaat er hier trouwens weer een Ola 20 keuken de deur uit. Deze keer voor een klant uit Amsterdam. Die keuken gaat klant voorlopig zelf opslaan omdat ze nog niet zo ver zijn dat de keuken geplaatst kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten