Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 23 februari 2021

Aktie met Neff inbouwapparatuur

Gisteren is monteur Jan Levien begonnen in Zoeterwoude bij de klant van project 914. Deze klant heeft een prachtige woning laten bouwen waar ze net de sleutel van hebben gekregen (foto hier onder). Gefeliciteerd hoor!
Jan Levien gaat nu het timmerwerk doen (verlaagd plafond, omtimmeren kolomkasten etcetera). De montage van de Snaidero keuken komt pas als de vloeren en dergelijke klaar zijn.

Het wordt een Grigio Cemento keuken. Net zoals de Snaidero Vision hier bij mij in de showroom (video hier onder).Dan nog wat anders. Met Neff is er nu een nieuwe aktie (vanaf 1 maart as.). Voor klanten die een Neff apparatenset kopen bestaande uit minimaal 4 Neff inbouwapparaten in 1 koop kunnen ze de apparaten registreren in verband met de 5 jaar garantie (standaard is immers 2 jaar). Als deze apparaten bestaan uit 4 verschillende productgroepen inclusief een inductiekookplaat of kookplaat met geïntegreerde afzuigkap dan kan de klant via www.neff.nl/actie tot en met 30 septembereen accessoire cadeau krijgen.

Denk hierbij aan een Neff Z9417X Teppan Yaki voor Flex inductiekookplaat, Neff Z9416X2 grillplaat of Neff Z1913X0 pizza baksteen. Ik vind het wel een sympatieke actie van Neff. Met name de Teppan vind ik leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten