Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 6 augustus 2020

Snaidero keuken gemonteerd in België (project 932)

Gisteren heeft monteur Jan Levien de Snaidero keuken opgeleverd van project 932 in Puurs-Sint-Amands (België). Dit is de S13 showroomkeuken in Alu Town. Deze keuken wordt in de showroom hier namelijk vervangen door het nieuwe model Vision (by Pininfarina).

Bij deze klant in België gaan ze de hoge kasten nog omtimmeren trouwens hoor. Dan lijkt het alsof de hoge kasten in de muur zijn gezet zeg maar (net als nu bij de S100 showroomkeuken).

De showroomkeuken had hier in de showroom zo`n kookplaatafzuigkap. De klant heeft er voor gekozen om deze te laten vervallen. Ze hebben nu een brede inductiekookplaat van Neff gecombineerd met de Materia afzuigkap (heel smaakvol!). Deze Materia afzuigkap had ik al eerder verkocht bij de klant van project 861.


Jan Levien is nog aan het werk, maar voor de rest is iedereen hier met vakantie. De keukenshowroom hier is daarom gesloten tot en met dv. 17 augustus as.

Toevallig waren de klanten van project 915 uit Zoetermeer hier dit weekend. Ze zijn nog met me mee wezen vliegen boven Zeeland. Leuk hé!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten