Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 7 februari 2019

Snaidero keuken in Rotterdam (project 842)

Afgelopen week heeft monteur Niklas gewerkt in Rotterdam. Hij heeft een Snaidero Ola 20 keuken geplaatst voor de klant van project 842.


Deze keuken is gelakt in de kleur Grigio Piombo (loodgrijs/Lead Grey), dit is een grijze micalak. In de showroom heb ik de Ola 20 keuken nu opgesteld staan in een andere grijze micalak; Grigio Cemento (cementgrijs dus). De klant had eigenlijk deze Grigio Cemento kleur uitgezocht.

Echter toen m`n vrouw en ik gingen inmeten heb ik geadviseerd om de kleur toch te veranderen. Dit omdat de kleur Grigio Piombo veel meer aansluit bij de kleuren die de klant al heeft in zijn appartement.

Het appartement van klant ziet er heel industrieel uit. Ditzelfde geldt nu ook voor de keuken bij de klant. De Grigio Cemento kleur is wat meer "warm/huiselijk" vergeleken bij Grigio Piombo. Hier onder een foto van m`n showroomkeuken Ola 20 in deze kleur Grigio Cemento.


In m`n showroom zie je de Ola 20 keuken ook staan mét de speciale Pininfarina poot. De klant in Rotterdam heeft deze juist weggelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten