Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 7 maart 2018

Snaidero keuken in Driebergen - Rijsenburg (project 790)

Een poosje terug heeft monteur Niklas de Snaidero keuken gemonteerd van project 696 in Bunnik. Een collega van deze klant zocht ook een nieuwe keuken. Ze werden daarom getipt om ook eens naar Arnemuiden te rijden (bedankt!!!).

Deze collega heeft ook een keuken bij me gekocht, dit is Snaidero project 790 in Driebergen Rijsenburg. Gisteren heeft monteur Jan Levien deze keuken gemonteerd.


Zoals jullie op de foto kunnen zien zit de keuken nu nog in de beschermfolie. Het is echter een roestvrijstalen keuken met daarop ook een verdiept roestvrijstalen werkblad. Ook de hoge kasten zijn in roestvrijstaal geleverd. Dit is natuurlijk super degelijk.

Zo`n roestvrijstalen Snaidero keuken kun je echter ook combineren met andere materialen. Zoals bijvoorbeeld hout zoals je kunt zien op onderstaande foto.


Als je niet vaak stoomt dan is dit natuurlijk geen probleem. In mijn vorige keuken had ik echter houten deuren boven m`n hoge druk stoomoven. Op een gegeven moment kon je op die deuren wel zien dat ze wat aangetast werden door de stoom.Bij gebruik van een stoomoven kan vrij veel stoom vrij komen. Dit kun je zien in bovenstaande video.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten