Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 27 juli 2017

Snaidero showroomkeuken in Noordwijk

Gisteravond zijn we (Gaby en ik) naar Noordwijk gereden voor de oplevering van de keuken van Snaidero project 731. Dit is een voormalige showroomkeuken die we iets aangepast hebben. De keuken is namelijk iets groter gemaakt.


De oorspronkelijke showroomkeuken had een smallere hoge kasten wand. Deze hebben we dus verlengd met een vouwdeurkast. De bedoeling was om in de vouwdeurkast de wasmachine en droger van klant te monteren. Achteraf is echter besloten om deze in de badkamer te plaatsen.

Vandaar dat we de vouwdeurkast nu weer iets mogen "upgraden" met een werkblad, LED verlichting en extra legplanken.


In de huidige S10 showroomkeuken (zie onderstaande video) heb ik zo`n vouwdeurkast gemonteerd met die uitvoering. In deze showroomkeuken is het werkblad in de vouwdeurkast van rvs gemaakt. De klant in Noordwijk wilt dit anders, daar gaan we juist een Corian werkblad in de vouwdeurkast monteren.

Voor wie ook zo`n Snaidero showroomkeuken zoekt, klik hier voor de showroomkeukens die ik nu opgesteld heb staan.Tenslotte; vanaf zaterdagmiddag 29 juli 16u is de Snaidero keukenshowroom hier gesloten tot en met dv. maandag 21 augustus. Vanaf dinsdagmorgen de 22e augustus is de bouwvak dus weer voorbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten