Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 28 januari 2017

Keukens in het wit / Snaidero Ola 20

Best wel veel klanten willen een witte ton-sur-ton keuken. In Jip-en-Janneke taal: een witte keuken met een wit werkblad. In de showroom heb ik dat bij m`n Snaidero Idea 40 keuken, maar dat is een keuken in wit laminaat. Nu heeft een laminaat werkblad bij mij persoonlijk nou niet echt de voorkeur.

Je kunt ook kiezen voor een keuken in wit hoogglans met daarop een wit werkblad (mat of hoogglans). Op een of andere manier krijg je dat nooit echt helemaal mooi matchend. Persoonlijk adviseer ik dit dus niet. Ik had pas toevallig nog een klant uit Middelburg die tegen mijn advies in toch zo`n combinatie heeft gedaan en achteraf toch aangaf hier een beetje spijt van te hebben. Het gaat toch gauw een beetje "vloeken". Het kleurverschil valt gewoon teveel op.


Als je bijvoorbeeld bij deze Snaidero Ola kijkt zie je dat de verschillende tinten wit op zichzelf geen probleem zijn. Alleen bij het hoogglans wél! Kijk maar eens goed naar de apparaten (oven/afzuigkap). Dat vind ik persoonlijk gewoon geen match.


Met mat kom je veel beter uit en de kleur/sfeer in je ruimte doe je inderdaad met de muur (kun je geregeld veranderen), je accessoires en natuurlijk bloemen.


Ik heb hier onder wat witte ton-sur-ton keukens gelinkt die ik al heb uitgeleverd:

Snaidero Ola 20 keuken in Pijnacker.
Snaidero keuken in Goes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten