Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 10 juli 2013

Wandbekleding voor badkamer en keukens

Mooi weer in Zeeland! Komt goed uit want op dit moment worden de foto`s gemaakt voor de wandbekleding van de nieuwe S20 showroomkeuken. Voor de wandbekleding volstaat een gewone foto trouwens niet. Je moet een extreem hoge resolutie hebben als je een foto gaat uitvergroten op een afmeting van bijvoorbeeld 4 meter bij 2 meter 50 (wat ik hier in de showroom ga doen). Vandaar dat we de foto`s zelf moeten maken.
De wandbekleding wordt gemaakt met een foto opdruk, maar is gewoon met water afneembaar. Deze bekleding wordt zo gemaakt dat je het gewoon als achterwand achter de keuken kunt gebruiken (zelfs bij een gaskookplaat). Ook voor in een badkamer is zo`n bekleding wel leuk. Als je alles volplakt met tegels wordt een badkamer soms zo`n "abatoir" (met name als je weinig ramen hebt). In zo`n geval kun je dus ook zo`n wandbekleding kiezen op 1 muur (hoeft geen foto te zijn, kan ook een effen kleur).
Meer (lage resolutie) foto`s van de Fiat 500 staan trouwens op deze pagina. Foto`s van de nieuwe S20 showroomkeuken komen trouwens weer op deze pagina te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten