Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 11 november 2023

Snaidero keuken project 1139

Zo`n 9 jaar terug verkocht ik een Snaidero keuken aan de klant van project 625 in Poortugaal (bij Rotterdam). Een Snaidero keuken in Grigio Cemento micalak.

Inmiddels heeft deze klant een nieuwe woning gekocht in Ede en ook daarvoor hebben ze vandaag een Snaidero keuken bij me besteld (project 1139). En wat denken jullie; opnieuw een Snaidero keuken in Grigio Cemento! Wat leuk hé!

De vorige keuken was eigenlijk een voorloper van het huidige S10 concept, niets mis mee natuurlijk maar voor de nieuwe woning heeft de klant het paradepaardje van Snaidero uitgezocht; de Snaidero Ola keuken van Pininfarina (hier onder op video).Qua apparaten is er ook het een en ander veranderd. In de vorige Snaidero keuken had ik een rvs hoge druk stoomoven verkocht in combinatie met Neff apparaten eveneens in roestvrijstaal.

In de nieuwe keuken komen Gaggenau apparaten, inclusief een mooie Gaggenau stoomoven met roestvrijstalen binnenkant. Dat laatste is heel belangrijk want gewoon staal kan roesten en roestvaststaal (zo heet dat officieel) eigenlijk niet.
Heel erg leuk natuurlijk. Het was ook nog eens mooi vliegweer.

Daarom heb ik de klant aangeboden om nog een rondje boven het "oude" huis in Poortugaal te vliegen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten