Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 28 mei 2020

S8 showroomkeuken verkocht

Vandaag is de transporteur vanuit Italië weer geweest hier. In totaal heeft hij zes Snaidero keukens bezorgd en ook nog een zending barkrukken. Zo`n grote vrachtwagen is niet zomaar leeg, hij stond hier daarom zo goed als heel de middag te lossen.

De eerste keuken kon gelukkig gelijk richting een klant weg. De Snaidero keuken van project 918 in Den Haag was al door onze transporteur weer opgehaald nog voordat de Italiaanse chauffeur weg was.


De keuken in den Haag gaat naar een dochter van een andere klant (project 882 in Wemeldinge). Het gaat om een keuken in een nieuwe kleur (Sugi Ban). Over noviteiten gesproken. Snaidero komt met een heleboel mooie nieuwe dingen (zoals model Vision) en daarom ben ik showroomkeukens aan het uitverkopen.

Afgelopen weekend heb ik daarom de Snaidero S8 keukenopstelling met extra korting uitverkocht aan een klant uit België. Hier onder nog de video van deze showroomkeuken.



Tenslotte. De Snaidero fabriek heeft dit jaar net als anders een zomersluiting voor vakantie. Dit betekent dat er dit jaar in de weken 32 tot en met 35 geen Snaidero keukens hier bezorgd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten