Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 27 februari 2018

S100 showroomkeuken voor klant in Ulvenhout

Vorig jaar heb ik de S100 showroomkeuken vervangen door een nieuwe opstelling. De vorige showroomkeuken stond echter nog steeds in opslag. Deze keuken is verkocht aan een klant in Ulvenhout (project 780). Vanmorgen is monteur Jan Levien begonnen met de montage van deze keuken bij de klant. Hij heeft gelijk een deel van de keuken meegenomen, morgen komt de vervoerder de rest (inclusief het blad) brengen.


Niklas, de andere monteur, is nu in Apeldoorn bezig met de montage van de Snaidero keuken voor project 796. De keuken waar hij vorige week aan begonnen was (Snaidero project 777 in Nieuwkoop) is inmiddels klaar.

Hier onder een foto van deze Snaidero keuken in Nieuwkoop. Zoals jullie zien is de woning van de klant nog niet helemaal klaar. Zodra dit het geval is hoop ik nog een keer bij de klant op bezoek te gaan (om de beschuit met muisjes?).


De klant in Nieuwkoop heeft gekozen voor de Spring afzuigkap met bipolaire ionisatie. Dit is een afvoerloze afzuigkap, dus ideaal als je geen gat naar buiten hebt. Hier onder de video van deze afzuigkap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten