Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 31 augustus 2017

S12 keuken met plafondafzuigkap

Tijdens de bouwvak nam een nieuwe klant uit den Haag contact met me op via twitter. Toen de vakantie afgelopen was hebben we dus afgesproken hier in de Snaidero showroom. Afgelopen woensdag heeft deze klant een S12 keuken opstelling bij me besteld (ietwat aangepast).


Deze Snaidero keuken (project 784) is inmiddels met spoed besteld. De plafondafzuigkap heb ik vanmiddag echter al verstuurd. Deze gaat de aannemer van klant namelijk van te voren in het plafond wegwerken. Dit ziet er natuurlijk het mooiste uit als het plafond al klaar is voordat de stucadoor begint.


Let er bij de plafondafzuigkap wel op dat de motor standaard aan het apparaat vast zit. Bij de afzuigkap lever ik echter een doos met daarin de ombouwkit om de motor op afstand te zetten. Hierdoor is de inbouwhoogte van de afzuigkap een stuk kleiner. Daarnaast is er ook een stuk geluid verplaatst. Vaak plannen we de motor in bijvoorbeeld de loze ruimte boven de hoge kasten. Een bijkeuken of garage is natuurlijk nóg handiger.

Naast de ombouwset voor de externe motor doe ik er ook nog een ander doosje bij. Dit is voor de afstandsbediening van de afzuigkap. Het is voor de monteur wel aan te raden om de montagehandleiding te lezen. Er moet namelijk ook een printplaat gewisseld worden (zit er uiteraard bij).

Tenslotte hier onder nog de video van de plafondafzuigkap.O ja. Sommige mensen vragen naar afzuigkappen geïntegreerd in het werkblad. Daar heb ik ook een video voor gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten