Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 16 mei 2014

Keuken in Zeeland (project 632)

De afgelopen week zijn de monteurs Jan en Joop in Zeeland bezig geweest met de voorbereidingen van keuken project 632 in Arnemuiden. Er is heel veel gebeurd. De oude keuken is bijvoorbeeld gesloopt, er is een nieuw kozijn geplaatst, de wanden zijn gestucadoord en er is een nieuw plafond gemaakt (incl. de nieuwe plafondafzuigkap). O ja, ook is de tegelvloer opgeschuurd/geruwd en voorbereid voor de nieuwe gietvloer (d.m.v. egaline).


Op de foto hier onder zie je de nieuwe plafondafzuigkap ingebouwd in het nieuwe plafond. Deze afzuigkap heeft net als het vorige model een externe (losse) motor en wordt geschakeld met een afstandsbediening. De vorige versie had een aan/uit schakelaar met een knop onder het werkblad of op de muur. Ook bestaat de unit nu uit 1 stuk van 90cm breed in plaats van twee afzuigunits van 50cm zoals bij het vorige model.


De twee units van 50cm bij het vorige model vond ik eigenwijzer om te zien, maar helaas. Deze units zijn op en ook niet meer leverbaar. Bij deze klant in Limburg zie je bijvoorbeeld zo`n afzuigkoplossing met 2 units van 50cm.

Als alles een beetje mee zit kan volgende week de Snaidero keuken geplaatst worden bij de klant in Arnemuiden. Hier onder een computertekening van de nieuwe keuken van deze klant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten