Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 30 mei 2014

Italiaanse design keuken in Landsmeer

Vanmorgen kwam er hier een makelaar in de showroom. Hij vond de keukens hier in de showroom heel mooi en strak, maar gaf aan dat je dan wel een modern huis moet hebben voor zo`n strakke Italiaanse design keuken. Nou, dat is maar de vraag! Ik vind het zelf juist een heel mooi contrast om een strakke keuken in een minder strakke omgeving te zien (zoals project 430 waar een strakke Snaidero keuken in een oud huis staat).


Of bij onderstaande woning in Landsmeer (iets onder Volendam). Hier zijn we nu een hele mooie Snaidero S18 keuken aan het monteren.

De klant had ook wel wat opmerkingen gekregen van de omgeving; op staal zou je immers heel veel vlekken zien en zo. Nou dat valt dus reuze mee. De roestvrijstalen deuren zijn met een speciale coating behandeld zodat je veel minder "vingers" ziet. Daarnaast kom je niet eens meer met je handen aan de lades, er zit immers sensoropening op.


Hoe die automatische opening van de S18 showroomkeuken werkt kun je zien op de video die ik van deze keuken heb gemaakt.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten