Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 18 juli 2024

Ola dag vandaag

Vandaag is het echt "Ola dag". Zo is vanmorgen de vervoerder van Snaidero hier weer keukens wezen lossen. Twee Snaidero Ola opstellingen deze keer.

Meestal verkoop ik de Ola keuken in Grigio Cemento. Maar deze keer dus een Snaidero Ola keuken in Bianco Nordic (voor de klant van project 1154 in Vorden) en eentje in Champagne (voor de klant van project 1149 in Veere).












De keuken van project 1154 in Vorden is niet eens in mijn magazijn gezet, maar kon gelijk op transport door naar de klant. Deze klant zat er echt op te wachten. Dit was een spoedbestelling).

Een andere Snaidero Ola keuken (project 1077 in Hoorn) kon ik vandaag ook uitleveren. Deze klant is aan de beurt voor montage als de keuken in Vorden klaar is.

Naast de uitleveringen van Ola heb ik er ook eentje weer verkocht. De klant van project 842 in Rotterdam (onderstaande video) is verhuisd naar Reeuwijk. Voor deze woning heeft de klant nu dus een nieuwe Snaidero Ola keukne besteld (project 1163 wordt dat).

De laatste klant trouwens had eerst een Ola in loodgrijs metallic (grigio piombo), maar heeft voor het nieuwe huis gekozen voor Champagne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten