Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 1 oktober 2013

Foto`s van klanten

Van het weekend kreeg ik van veel klanten leuke foto`s doorgemaild. Zoals bijvoorbeeld nog een foto van de Italiaanse auto`s voor de showroom bij de Mosselavond laatst. Helemaal rechts zie je de Fiat 500 staan die we gebruikt hebben voor de foto op de muur bij de S20 showroomkeuken.
Ook van de klant van keuken project 598 in Velserbroek (waar Jan en Joop vorige week de nieuwe keuken geplaatst hebben) kreeg ik foto`s. Ik heb er eentje hier onder geplaatst, de rest staat op de projectpagina van deze klant. De klant is gelukkig erg content met de keuken, de Míele stoomoven had een storing maar die is gisteren gelukkig ook verholpen door de Míele servicedienst. Met name de Neff Flex inductiekookplaat bevalt klant goed. Klant was eerst iets anders van plan maar was achteraf blij dat ik ze op andere gedachten heb gebracht.
Van Linda tenslotte kreeg ik onderstaande foto doorgestuurd. Linda heeft een blauwe Snaidero Viva keuken staan met rechte deuren (vanaf het jaar 2000 kreeg de Viva ronde deuren). Ook de Viva is trouwens ontworpen door Paolo Pininfarina. Voor de keuken van Linda moet ik nog een paar grass scharnieren regelen vanuit Italië (een paar scharnieren zijn inmiddels versleten). Vroeger werkte Snaidero met Grass en Salice scharnieren (inmiddels werken ze al weer jarenlang met Blum).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten