Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 30 maart 2013

Showroomkeuken S13 geplaatst bij klant

Gisteravond laat zijn Jan en Joop (de monteurs) weer terug gekomen uit Bilthoven. De vorige S13 showroomkeuken is er geplaatst bij de nieuwe eigenaren (Andries en Gerrit).
Joop is nog heel even langs geweest in de showroom, zodoende kreeg ik nog bovenstaande foto van hem. Je ziet dat de kraan is aangepast naar de witte Elegante, de grote kraan met LED verlichting is nu juist in de pantry gemonteerd. Ook deze Snaidero keuken is weer helemaal klaar. Hieronder een foto van de vorige S13 showroomkeuken toen deze keuken nog in mijn showroom stond.
Zelf had ik het best wel druk vandaag. Het eiland van de nieuwe S13 keuken heb ik toevallig vandaag opnieuw verkocht. Deze gaat naar het nieuwe huis van Paula en Petra in Amsterdam. Ik bestel het eiland identiek terug, maar er zat een plekje in het Bianco Assoluto blad waar ik me heel erg aan stoorde. We gaan een grotere kookplaat monteren voor Paula en Petra zodat het plekje niet meer te zien is. Voor mezelf komt er dan weer een nieuw eiland (zonder plekje hoop ik dan maar).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten