Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 8 november 2019

Snaidero keuken in Hoofddorp (project 865)

Enkele weken terug heb ik een Snaidero Ola 20 keuken uitgeleverd aan de klant van project 865 in Hoofddorp. Deze klant heeft gekozen voor Oro Brunito micalak (een matte versie van de huidige S1 showroomkeuken).

De klant heeft een Neff Fullsteam combistoomoven bij me gekocht maar had nog nooit gestoomd. Over de telefoon vertelden ze te wachten met gebruiken totdat ik langs was geweest om de apparaten uit te leggen. Ook de koffiemachine hadden ze nog nooit gebruikt.

Dus gisteravond ben ik naar de klant gegaan om de apparaten uit te leggen.


Sinds de geboorte van onze baby drie maanden terug had ik nog geen klanten bezocht, dus het moest er echt een keer van komen. Niet uit onwil hoor, ik vind het heel leuk om de klanten te bezoeken maar door het baby-tje ben ik nogal graag `s avonds thuis.

Mocht je net als de klant van project 865 wat schroom hebben om je stoomoven te gaan gebruiken; misschien is het een goed idee om dan mijn showroom te bezoeken tijdens de Winterfair hier binnenkort. Ik heb dan een Neff kok om een demo te doen met de Neff FullSteam oven. Ook heb ik mijn zusje gevraagd (zij heeft veel ervaring met bakken in de Neff FullSteam oven).

Hoe dan ook, de keuken in Hoofddorp is heel mooi geworden. Mensen uit de buurt hadden al gezegd dat de keuken vast gekocht was door een bekende Nederlander of zo. Ook de familie van de klant is onder de indruk van de keuken. De broer van de klant van project 865 heeft inmiddels ook een Snaidero keuken bij me gekocht. Leuk hé?!



Hier boven tenslotte nog de video van de Ola 20 keuken hier bij mij in de keukenshowroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten