Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 23 april 2012

Snaidero Lux, nieuw model gepresenteerd op Eurocucina vorige week

Op de Snaidero stand op de Eurocucina vorige week is onder andere het nieuwe keuken model Snaidero Lux gepresenteerd. De Snaidero Lux is ontworpen door Pietro Arosio, een nieuwe architect voor Snaidero die voorheen voor het merk Ernestomeda werkte.


Ik heb bovenstaande foto van Snaidero zelf gekregen, het was op de stand echt véél te druk om foto`s te maken van de keuken. Dan had ik een foto gemaakt van een hoop Chinezen met fotocamera`s, de keuken was dan niet echt zichtbaar. Is wel jammer. Eigenlijk heb ik de Lux keuken niet echt goed kunnen bekijken om eerlijk te zijn.

De Snaidero Lux gaat qua kleurmogelijkheden en prijzen ongeveer gelijk oplopen met de Snaidero Way. De Snaidero Lux is dus ook leverbaar in bijvoorbeeld de kleur wit hoogglans. De eerste leveringen van deze Snaidero keukens worden verwacht in het laatste kwartaal van 2012.

Op de Eurocucina vorige week hebben we trouwens nog even met Pietro Arosio kunnen praten, het is de man rechts op de onderstaande foto.


Apart bij de Snaidero Lux zijn de afzuigkappen (ook beschikbaar voor andere Snaidero modellen natuurlijk) waarover ik reeds eerder schreef. Ook de hoekoplossing bij een hoge kast is nieuw, de foto hiervan staat op de fotopagina van de Lux. Op die pagina probeer ik uiteraard in de loop van dit jaar meer foto`s van de Lux te plaatsen. Meer foto`s van de beurs zelf komen te staan op deze pagina.