Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 19 maart 2022

Spazio afzuigkap van Falmec

Onlangs hebben we in Mijnsheerenland de Snaidero keuken van project 1001 uitgeleverd. Monteur Jan heeft deze keuken geplaatst. De klant stuurde me vandaag wat foto`s door (bedankt!).

Bij deze keuken hebben we een Spazio afzuigkap mee geleverd van Falmec (heb ik ook al `s eerder geleverd bij de Snaidero keuken van project 945 in Oudemirdum).

Deze Spazio afzuigkap heeft niet de Bipolaire Ionisatie zoals de Spring, dus filtert de lucht door middel van koolstoffilters die je regelmatig moet vervangen.

Mijn ervaring is (helaas) dat de meeste klanten dit vrijwel nooit doen. Maar dan is de afzuigkap niet zo functioneel. Wissel de filters alstublieft wel regelmatig (bijvoorbeeld om het jaar).



















De Spazio is om te zien wat minder subtiel als de Spring afzuigkap en dat past natuurlijk wel bij de grote eilanden van tegenwoordig (vaak meer als 360cm breed).

Je kunt deze Spazio eventueel afzuigkap ook gebruiken om dingen even weg te zetten. Bijvoorbeeld verse kruiden, wat flessen olie of azijn en een kookwekker.



















Naast de Spazio heeft Falmec ook een wat subtielere versie: de Falmec Light. Deze afzuigkap heb ik ondertussen al heel vaak verkocht. Helaas is de Light op dit moment niet in productie.

Ik wil zo`n Light gaan proberen voor mijn keuken privé en zal jullie uiteraard op de hoogte houden van de ervaringen met deze prachtige designafzuigkap.



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten