Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 26 november 2016

Snaidero keuken in Zeeland (project 740 in Veere)

Zoals ik gisteren al had geschreven zijn we gisteren wezen koken bij de klant van keukenproject 740 in Zeeland (Veere).


Monteur Niklas heeft onlangs nog een rvs spatrand gemonteerd en nu is de keuken echt klaar. De Neff FullSteam combistoomoven was echter nog nooit gebruikt door de klant. Daarom had hij gevraagd of we langs wilden komen om dit apparaat uit te leggen.


Het mooie van deze combistoomoven is dat je alles in 1 keer tegelijk in de stoomoven kunt doen. In dit geval dus de groenten, rijst en de vis. Omdat de tijden verschillen begin je gewoon met de groenten, vervolgens de rijst en dan de vis.


Dus eerst 5 minuten de groenten op 100 graden stoom. Vervolgens 15 minuten de rijst met de groenten samen op 100 graden stoom. Tenslotte nog 6 minuten de vis (zeebaars en dorade) op 85 graden stoom. De rijst en groenten hebben we er gewoon in laten zitten tijdens het bereiden van de vis.


De inductiekookplaat van klant hebben we helemaal niet nodig gehad. Niet dat ik wat tegen inductie heb (integendeel), maar ik wil gewoon graag dat de klanten echt gaan stomen. Het is gezond, snel en ook heel makkelijk.

Voor wie het leuk vindt; klik hier om naar m`n video`s te gaan over het koken in de Snaidero keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten