Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 21 december 2011

Keuken in Zeeland opgeleverd (Middelburg)

Gisteravond heb ik een keuken opgeleverd in Middelburg (Zeeland). Deze Italiaanse design keuken is voorzien van genoeg Neff inbouwapparatuur. Bijvoorbeeld een mooi rijtje panoramische inbouw apparaten (oven, combinatie oven en koffiemachine) maar ook een dubbel flex inductiekookplaat met een wok er naast.

Meer informatie over dit project staat op deze pagina. Nu heb ik in Zeeland natuurlijk veel meer Snaidero keukens geplaatst, maar deze keuken in Middelburg lijkt ook wel een beetje op het project waar ik gisteren geweest bent.


Heb gisteravond de apparaten uitgelegd en wat instellingen veranderd, veel zaken had klant zelf al ontdekt. Maar bij de koffiemachine bijvoorbeeld staat de waterhardheid standaard erg hoog, in Zeeland is de waterhardheid helemaal niet zo extreem. Daarom heb ik die gecorrigeerd zodat klant niet elke maand de koffiemachine moet ontkalken.


Ook wordt de koffiemachine standaard af-fabriek ingesteld op koffietemperatuur "hoog". Dit heb ik dus aangepast naar "maximaal" zodat je nóg warmere kopjes nodig hebt. Je hebt immers niet de servieswarmer 24 uur per dag en 7 dagen per week aan voor de kopjes. Het is dan wel lekker als de koffie een beetje heet is vind ik.


Leuk aan deze keuken vind ik zelf dat de hoge kasten zonder plint zijn gemonteerd, de kasten zweven nu optisch en dat ziet er toch wel mooi uit. Ook zit er een wang onder de kasten, dus echt rondom. Ga ik denk ik toch wel vaker doen zo.


Ook deze klant is gelukkig erg tevreden met de Italiaanse design keuken. Zelf hebben ze trouwens ook een eigen bedrijf hier in Zeeland, op hun site kunt u hierover meer lezen.