Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 27 augustus 2024

Snaidero Ola keuken in Hoorn klaar (project 1077)

De bouwvak is voorbij en de eerste keuken is al weer geplaatst. De Snaidero keuken van project 1077 is bijvoorbeeld opgeleverd in Hoorn. Dit is een Snaidero keuken in model Ola, gespoten in de kleur Grigio Cemento.












Deze keuken is in een nieuwe woning geplaatst. De klant heeft de keuken dus een geruime tijd van te voren besteld. Dat kun je ook wel zien aan het ordernummer. Dit weekend verkocht ik Snaidero keuken project 1166, deze keuken is voor een klant in Ewijk.

woensdag 21 augustus 2024

Vakantie voorbij

Zoals jullie weten was ik de afgelopen weken op vakantie naar het huisje van mijn vrouw in de Filipijnen.












Uiteraard ging ik niet alleen op vakantie. Ook mijn vrouw en dochter Lea gingen mee natuurlijk.












Eigenlijk zou er een monteur mee gaan vanuit Nederland zoals bijvoorbeeld Jan Levien. Maar Jan Levien is zoals jullie weten onlangs voor de 2e keer vader geworden.

Gertjan mijn jongere broertje idem dito. Pieter is juist net begonnen met een grote verbouwing aan mijn huis in Nederland.
























Ik had nog niet alles van de keuken in de Filipijnen staan, maar ben maar zelf begonnen met monteren. Ik had gelukkig hulp van een lokale timmerman (Joefrie). Mijn eerste keuken in Azië dus.

Naast het monteren van de nieuwe keuken heb ik natuurlijk meer gedaan zoals bijvoorbeeld vissen vanaf het strand achter het huis. Maar ik denk dat ik beter een video kan maken hier over...